I-kullen

I-kullen

Den 2/2-15 föddes vi, 10 stycken till antalet!

Våra namn är inspirerade av Oscars-nominerade skådespelare & skådespelerskor på 50-talet

Klicka på våra namn så kan du läsa mer om oss!

Maya är en härlig, glad och lättsam tjej. Hon är den som följer med överallt och som finner sig i alla miljöer. Hon är arbetsvillig och har visat prov på det under 2014 då hon plockade sin allra första pinne i agility samt kom på 1a plats i den tävlingen. Hon visar en otrolig glädje i utställningsringen vilket gav resultat då hon på bara 3 utställningar under 2014 tog sina 3 Cert för att kunna titulera sig som Svensk Utställningschampion. Under 2014 tog hon hem: 8 Excellent, 7 CK, 3 Cert, 2 reserv-cacib, 2 cacib, 3 BIM & 1 BIR!

Detta är vi självklart otroligt stolta och glada över men såklart är utställning inte allt. Maya trivs lika bra, om inte ännu bättre, när hon får hitta på roliga saker i skogen. Hon älskar att använda nosen och att spåra och söka tycker hon är otroligt kul. Maya är också MH-testad med 1a på skott. Maya är mamma till två kullar hos oss: C- & E-kullen. 

Läs mer om Maya "Här".

Kurbitz Doors Wild Child X SE UCH Amazing Selma's Aztekian Maya                                    Inavelsgrad: 1,6%

HD: A                                            HD: A

PRA: Normal/Clear                    PRA: Normal/Clear    

JDCM: Fri via arv                         JDCM: 1-1 Probable Normal

IC: Normal                                    IC: Normal

MH-testad                                     MH-testad 

Alla valparna blir fria från PRA, JDCM & IC via föräldrarna!

Korak är en härlig kille. Han är en "vanlig" familjeportis som har gått rakt in i våra hjärtan. Han är charmig, social och otroligt glad. Vi har haft förmånen att fått lära känna Korak från att han var väldigt liten då han och hans familj bor i Nynäshamn. Han är snabbtänkt, lättlärd och arbetsvillig. Han är utställd med Excellent på utställning ochg har genomfört MH med 1a på skott. Korak är pappa till vår H-kull.

Copyright © Kennel Amazing Selma's 2017

Helena Ekström & Sofia Ekström