Bella

Amazing Selma's Blenda Spiritus

"Bella" 

Far: SE UCH Rödtop Black Sea

Mor: Aquastar's Cinnamon Cookie

Född: 2009-06-24, regnr S44625/2009

Hälsa:

HD: FCI A

PRA: Carrier (Bärare), testidnr 10-8898

JDCM: 1-1 Probable Normal testnr: 6812

Improper Coat: Normal, testidnr 10-8898

MH: Genomfört MH 110507, ej berörd av skott, men nyfiken

Ögonlyst: 2013-01-02 UA, 2015-10-13 UA

Meriter:Bella är utställd med flertal CK samt 1 CERT!

Kullar: Mamma till 9 valpar i F-kullen, 10 valpar i H-kullen samt 6 valpar i K-kullen!

En liten Bella

Bella har en underbar personlighet och mentalitet. Samtidigt som hon är lugn och trygg tycker hon om att leka och busa. Hon älskar att få arbeta och gillar all sorts aktivering. Det spelar ingen roll vad man hittar på, hon älskar att få en uppgift och vill alltid lösa den på bästa sätt. Hon är otroligt lättlärd, smart och väldigt rolig att ha att göra med.

Hon är en social tjej som älskar mänsklig kontakt och hon vill alltid att man ska pyssla och gosa med henne (slutar man så kommer tassen som säger: FORTSÄTT   : )  ).

Hon är otroligt snäll och en bra förebild för de valpar som har fötts hos oss! Valparna är aldrig på och ska bita på henne, utan Bella sitter mitt bland alla valpar och bara myser.

Hon har en fantastisk nos som hon använder på rätt sätt vid spår och sök. Hon arbetar lugnt och metodiskt fram till målet (människa eller leksak).

Hon använder även sin nos vid vattenarbete, hon älskar nämligen att gå runt vid vattenbrynet och "filura". Helt plötsligt doppar hon ner huvudet och drar upp tång eller snäckor och tuggar på.

Hon älskar att bada och gillar att hoppa ut från klippor ner i vattnet.

Bella är en tjej som måste upplevas! Hon och hennes 8 syskon är alla höftledsröntgade och alla har fira höfter (8A och 1 B).

Hon är en frisk tjej som aldrig har varit hos veterinären annat än för att höftledsröntgas, vaccineras och ögonlysas (dvs det man måste åka till veterinären för att göra).

Mer bilder på Bella hittar ni "här"!

Bella fick Hederspris på sin första inofficiella utställning i Sollentuna den 13/2-10.

Här är lilla Bella endast 10 veckor gammal! Söt som socker!

Bella med sitt första CERT (Gotland 29/8-10)!