Skötsel av portis

Att lära sig hur man tar hand om sin portis är väldigt viktigt. Vi hanterar valparna från början och när de lämnar oss har de flera gånger fått sina klor klippta, fått nos och rumpa trimmade och fått den vardaliga hanteringen.


En liten valp kräver ingen pälsvård men ju tidigare man lär valpen att acceptera skötsel desto lättare blir det längre fram. Det är många portisägare som står där en dag och undrar vad som hände. De tog in sin tovfria hund i duschen och ut kom en "lovikavante". Har man omvårdnad och skötsel regelbundet under valpens uppväxt kommer inte tovbytar-perioden som en chock utan då har ägaren hunnit bli varse redan tidigare om att den är på väg.


Det är många genom åren som har undrat hur vi gör men kamning, tovutredning, klippning mm mm. Därför har vi genom åren knåpat ihop flera youtube-klipp där vi går igenom hur vi gör. Det började med att en valpköpare i Norge undrade hur de skulle klippa nosen, det klippet fick stor spridning och vi insåg att vi var tvungna att göra en ny som riktade sig till allmänheten också. Det här är vårt sätt att göra det på.


Vi tar emot portisar för klippning, tovutredning och schamponering, ring eller mejla för tidsbokning: 070-642 97 16 eller amazingselmas@hotmail.com