Valpar 

Våra hundar är familjemedlemmar och självklart växer valparna upp i vårt hem. 

För oss är det viktigt att skapa en så trygg och

stimulerande miljö som möjligt för valparna och att de lever så "familjelikt" som det bara går. När de lämnar oss har de upplevt ljudet av dammsugaren, matberedaren, skramlet i köket, dörrklockan, familjemedlemmar och vänner som kommer och går mm mm.

Våra valpar är familjemedlemmar tills de flyttar och vi förväntar oss att familjerna till våra valpar ser till att valpen/hunden blir en fullvärdig familjemedlem.

Läs mer om vad vi förväntar oss av våra valpköpare "här".


När valparna flyttar från oss är det som att lämna iväg sina bebisar. Vi väljer med omsorg vilka familjer vi vill att våra bebisar ska flytta till, de familjer vi känner har rätt förutsättningar för att en av våra valpar ska kunna få ett förhoppningsvis långt och lyckligt liv tillsammans med.
 

Dessutom förbehåller vi oss rätten att välja valp till resp. familj då vi lever tillsammans med valparna 24 timmar om dygnet och lär känna varje individ.

Självklart kan man ha önskemål (t ex om det är en tik eller hane man vill ha), men för oss är det viktigast att individen passar familjen och valparna säljs därför inte utifrån vilken färg den har.


Valparna säljs:

- registrerade enligt SKK:s regler

- avmaskade, chipmärkta, vaccinerade och veterinärbesiktigade

- med en "Dolda felförsäkring" i 3 år hos Agria

- Portisklippta (om det inte är vintervalpar) då de klarar värmen allra bäst i den frisyren och för att bevara rasens historia.


Med valpen följer:

- "Välkommen valp"-information från SKK

- filt som doftar "trygghet", dvs doften av mamma och vårt hem

- informationskompendium om t ex foder, pälsvård mm mm

- registreringsbevis, stamtavla, veterinärbesiktingsintyg

(som är max 7 dagar gammalt)     

Alice tillsammans med Bella & Elsa 2 dygn gamla (födda 24/6 -09).