S-kullen
Den 7/2-21 föddes Sagas och Stings valpar!
2 hanar och 4 tikar gömde sig i Sagas mage. Deras namn är inspirerade av låter som artisten Sting har gjort.


Shape Of My Heart »"Coby"

 

Sacred Love » "Lova"

 

Send Your Love » "Tova"

 

Soul Cake » "Ritchie"

 

Sea Dreamer » "Polly"

 

Sister Moon » "Ellen"

Sea Omega Essence Of Mr Burberry

"Sting"

 

HD: A   

ED: UA(0) 

PRA: Normal/Clear 
EOPRA: Clear 

JDCM: 1-1 Probable Normal (via arv)

IC: Normal (via arv)
GM-1: Clear
MOS: Normal/Clear

Ögonlyst: 2020-09-16 UA


Amazing Selma's Noble Love-Saga

"Saga"


HD: B   

ED: UA(0) 

PRA: Normal/Clear   

JDCM: 1-1 Probable Normal

IC: Normal 
GM-1: Normal
MOS: Normal

Ögonlyst: 2020-09-24 UA

Genomfört BPH

Inavelsgrad: 2,0%

Att hitta en lämplig hane till Saga krävdes många turer fram och tillbaka. När vi kom och tänka på Sting föll pusselbitarna på plats och vi blev så glada när Stings matte Carina även hon tyckte om kombinationen. 

Vi har fått följa Sting sen han kom till Sverige från Norge som valp, han har varit på samma utställningsträningar som vi har varit på. Han är en snygg kille som har tilltalat oss och även Saga har tidigare visat att hon har tyckt om honom.


Saga och Sting är två väldigt väna individer som är otroligt kärvänliga. Dessutom är dom båda väldigt fina, det har de papper på! Saga blev 2019 års vackraste portistik och även Sting visade upp sig fint under det året. Hade inte corona ställt in alla utställningar under 2020 hade de båda högst troligt varit champions. Båda behöver bara sitt sista cert för att bli svenska utställningschampions. 
Vi ser med spänning fram mot vad det blir för valpisar efter dessa två trevliga och snygga portisar!

Mer info om Saga hittar ni "Här".Mer info om Sting, så här skriver hans matte Carina:

Meriter: Som valp utställd på inofficiella utställningar med BIR och BIS. Utställd i juniorklass med excellent och CK. Har 2 cert. Sen hann vi inte mer innan Corona pandemin kom. Vi hoppas att vi snart kan ställa ut igen och erövra det sista certifikatet för att bli Svensk utställningschampion.
Vi är ofta ute i skogen och promenerar, får han möjlighet, älskar han att springa fritt. Dessutom spenderar vi mycket tid i Roslagen nära vatten. Sting älskar vatten och simmar gärna.
Sting bor tillsammans med portiskillen Lennon och dom älskar att simma och träna tillsammans! 
När vi sitter i soffan, vill Sting helst ligga i knät och sova. Han är en väldigt mjuk och gosig kille. När han inte sover är han ibland busig, tycker om att träna på olika cirkuskonster, träna rallylydnad och söka. Vi har gått valpkurs, unghundskurs, spårkurs ( hårda spår) , agilitykurs och han tränar med stor glädje och är väldigt läraktig. Sting är en högt älskad familjemedlem. Vi är väldigt tacksamma för att ha honom i vår flock.