Amazing Selma's Eccentric Nemi

"Nemi"

Far: Lacustrine Unquenchable

Mor: SE UCH SE VV-16 Amazing Selma's Aztekian Maya

Född: 2012-10-22

Hälsa:

HD: B

PRA: Carrier testnr: 13-370

JDCM: 1-1 Probable Normal testnr: 6814

IC: Fri via föräldrar

MH: Genomfört med godkänt skott

Meriter: Inofficiellt:

BIM-valpx3, BIR-valpx4, BIG-1-valp, BIS-valp-3, BIS-valp, 4a utställnings-KM (NBK)

Officiellt: Excellent, CK, reserv-cert samt btkl 4.

Nemi 9 månader gammal på sin första officiella utställning

Nemi är en härlig tjej med stor personlighet. Hon är en glad, envis, positiv, charmig och underbar brud som vet vad hon vill. Hon älskar att hitta på saker och hon anser att familjen är det viktigaste här i världen. Hon är stabil, självständig men otroligt familjekär.

Nemi älskar att hitta på saker och får hon välja helt själv så älskar hon att spåra spår som vi har lagt i skogen eller att leta efter människor. Saker hittar hon men förstår inte grejen med att apportera in det till matte. Hon älskar också att få lära sig nya trix och är en fena på att buga, snurra runt samt gå slalom mellan benen.

Hon älskar vatten och bara måste ner och doppa tassarna, magen och dyka ner under vattnet med nosen på sommaren.

Livet tillsammans med Nemi är aldrig tråkigt och hon är den bästaste vän man kan tänka sig. Hon älskar sin matte och husse och trivs som allra mest och bäst när flocken är samlad.

Nemi bor tillsammans med Sofia, Micke och Maya.

Tillsammans med Nemi har vi fått lära oss vad tålamod betyder och hon har lärt oss enormt mycket. Hon fick husse Micke att förälska sig i rasen och som han brukar säga "jag har aldrig träffat en hund med en sån personlighet som Nemi", hon är helt klart husses tjej om du frågar Micke.

Nemi valde själv att hon inte vill bli mamma, precis som Selma gjorde. Vi kommer aldrig att tvinga en tik att bli mamma utan Nemi får leva tillsammans med oss som den familjemedlem hon är.


Nemi 8 veckor!

Nemi 4 månader!

Nemi BIS-valp på inoffutställningen på Haninge BK